کم حجم ترین خروجی PDF در فتوشاپ
مقدمه
برای خروجی فایلهای گرافیکی از فرمتهای گوناگونی استفاده میشود. برنامه فتوشاپ یکی از مهمترین برنامههای ادیت برای عکاسان حرفهای است که برای استفاده از آن باید حتماً به نکات و آموزشهای مربوط به برنامه دقت داشته باشید. شما میتوانید انواع تصاویر را با فرمت پی دی اف در این برنامه ثبت و ضبط کنید. این پلتفرم تصاویر شما را با انواع فرمتها ذخیره سازی میکند و انتخاب نوع فرمت تصاویر بر عهده شما خواهد بود. در ادامه بیشتر به بررسی این نکات در استفاده از برنامه فوتوشاپ میپردازیم.
چرا از فرمت پی دی اف استفاده کنیم؟
پیش از آن که به روشهای تنظیم این فرمت در برنامه فتوشاپ برای ذخیره سازی فایلها بپردازیم، باید مزایای این فرمت را در استفاده از فایلهای گرافیکی بررسی کنیم. هر یک از فایلهای شما با استفاده از فرمت پی دی اف به سهولت به اشتراک گذاشته میشوند. این فرمت کار شما را برای استفاده از فایلهای گرافیکی سادهتر میکنند. این فرمت برای انواع برنامههای ارتباطی قابل استفاده خواهد بود و انتقال تصاویر را بسیار سادهتر میکنند. به همین خاطر بسیاری از افراد برای تنظیم خروجی فتوشاپ خود به دنبال فرمت پی دی اف میگردند. در ادامه روشهای تنظیم آن با کمترین میزان حجم را بررسی میکنیم.
خروجی پی دی اف با کمترین حجم
حجم خروجی پی دی اف در برنامه فتوشاپ بسته به کیفیت فایلهای مورد نظر مخاطبین تغییر میکند. شما میتوانید هر میزان حجمی را در این برنامه برای فایلهای خود تنظیم کنید. به طور کلی حجم پی دی اف ها بسیار کمتر از سایر فرمتهایی است که در این برنامه مورد استفاده قرار میگیرند. به همین خاطر بسیاری از افراد برای کاهش فضای ذخیره سازی فایلهای خود از این فرمت استفاده میکنند و آن را در برنامه فتوشاپ تنظیم میکنند. در این زمینه باید چند مرحله اساسی را پشت سر بگذارید که تنظیمات مربوطه را تکمیل میکنند.
انتخاب منوی ذخیره سازی
در بخش اول برای خروجی پی دی اف باید گزینه ذخیره سازی یا save as را انتخاب کنید. این گزینه از بخش بالای برنامه با نام فایل شناخته میشود. در این بخش باید حتماً از گزینه سیو از استفاده کنید. گزینه سیو فرمت مورد نظر را بر روی عکس یا تصویر پیاده سازی نمیکند. در این بخش باید فرمت پی دی اف را برای سیو کردن تصاویر و فایلها انتخاب کنید. در این قسمت فایل فرمتهای مختلف برنامه فتوشاپ مورد توجه قرار میگیرند. شما میتوانید از لیست گزینههای موجود گزینه پی دی اف را انتخاب کنید. در صورتی که از این فرمت برای ذخیره سازی فایلهای خود استفاده کنید، ایجاد تغییر در هر یک از لایههای موجود غیر قابل انجام خواهد بود.
انتخاب بخش مناسب ادوبی پی دی اف
در بخش بعدی برای استفاده از فرمت پی دی اف با کمترین میزان حجم باید به گزینهها و بخشهای مناسب ادوبی پی دی اف توجه داشته و وارد قسمتهای مناسب شوید. در این برنامه تنظیمات و قسمتهای گوناگونی وجود دارند که هر یک از آنها از ویژگیهای به خصوصی برخوردار هستند. این پلتفرم برای چاپهای زیاد چندان مناسب نخواهد بود. در این بخش گزینه High-quality Print بیشترین میزان استفاده را در ساختار این برنامه خواهد داشت. شما میتوانید از این گزینه برای تنظیم بهتر فایلها و فرمتهای مربوط به آنها استفاده کنید.
پیکر بندی درست بخشهای مختلف
در مرحله بعدی برای استفاده از فرمت پی دی اف باید به پیکر بندی همه بخشها دقت داشته باشید. هر یک از اجزای به کار رفته در این برنامه باید حتماً پیکر بندی درست و اصولی داشته باشند. در غیر این صورت استفاده از سیستم مورد نظر به خوبی انجام نمیگیرد. در صورتی که به پیکر بندی اصولی در این بخش دقت داشته باشید، ادیت فایلها در آینده بسیار سادهتر خواهد شد. توصیه میکنیم این فاکتور مهم را به دقت مد نظر قرار داده و برای استفاده از کم حجم ترین فرمت پی دی اف مورد استفاده قرار دهید.
در این بخش برای پیکر بندی درست و اصولی از گزینه Preserve Photoshop Editing Capabilites استفاده میشود. البته در صورتی که نمیخواهید بعدها فایل مورد نظر خود را ادیت کنید، نیازی به استفاده از این گزینه نخواهید داشت. Preserve Photoshop Editing Capabilites بهترین تنظیمات پیکربندی برای فایلهای ادیت شما در فتوشاپ و برنامه پی دی اف به شمار میرود. این گزینه به صورت مستقیم بر کاهش حجم فایل ذخیره سازی شده نیز تأثیرگذار خواهد بود. در صورتی که از فرایند پیکربندی درست استفاده کنید کاهش حجم پروژههای مورد نظر نیز میسر خواهد بود. گزینه Compression نیز در این خصوص کارایی خواهد داشت.
مزایای فرمت پی دی اف برای ذخیره سازی فایلها
یکی دیگر از مؤلفههایی که در این خصوص مورد بررسی قرار میگیرد، مزایای استفاده از این فرمت برای ذخیره سازی فایلهای ادیت شده در برنامه فتوشاپ به شمار میرود. هر یک از این فایلها با استفاده از فرمت پی دی اف به گونهای استاندارد ذخیره سازی میشوند و تنظیم و تغییر آتی آنها نیز به سادگی میسر خواهد بود. تغییر استانداردها ذخیره سازی در این فرمت نیز به سهولت انجام میگیرد. به همین خاطر برخی از عکاسان حرفهای برای تنظیم نهایی عکسها و فایلهای خود از این فرمت استفاده میکنند.
این فرمت برای انواع ورژنهای نرم افزاری نیز قابل استفاده خواهد بود و به نیازهای موجود در این حوزه پاسخ میدهد. امکان چاپ تصاویر با کیفیت بسیار بالا با استفاده از این فرمت کاربردی میسر خواهد بود.
دسترسی به تنظیمات فرمت فایلها در برنامه فتوشاپ
پیشتر مراحل مربوط به تنظیم فرمت پی دی اف را در ساختار برنامه فتوشاپ بررسی کردیم. در این زمینه از فرمتهای مختلفی برای ذخیره سازی فتوشاپ استفاده میشود. کلید اصلی تنظیم فرمتهای فتوشاپ به شرح زیر است:
file > save as > save as file > photoshop PDF > save
این کلید به شما کمک میکند که این تنظیمات را به سادگی اجرا کنید. پس از انتخاب این روش، باید به گزینه save adobe pdf مراجعه کرده و در این بخش نیز تنظیمات مربوطه را اعمال کنید. این بخش به شما این امکان را میدهد که کمترین میزان حجم فایلها را برای ذخیره سازی فایلها انتخاب کنید. در صورتی که به دنبال بهترین روش بری ذخیره سازی فایلهای خود هستید حتماً پی دی اف را امتحان کنید.
جمع بندی
در این بخش در رابطه با انواع روشهای تنظیم فرمت پی دی اف در برنامه فتوشاپ اطلاعاتی را بررسی کردیم. هر یک از انواع دسته بندیهای فرمتهای فتوشاپ از قابلیتها و ویژگیهای به خصوصی برخوردار هستند. در این میان فرمت پی دی اف یکی از کاربردیترینها است و به سهولت تنظیم خواهد شد. این فرمت به سهولت تنظیم خواهد شد و برای انواع فایلهای تصویری مورد استفاده قرار میگیرد. به همین خاطر بسیاری از عکاسان حرفهای از این فرمت حرفهای استفاده میکنند.
در پایان توصیه ما به شما دوستان عزیزم که تا پایان این مقاله با ما همراه شدید، این است که برای دریافت اطلاعات بیشتر در رابطه با آموزشهای مرتبط با عکاسی، از پکیج مستر کلاس عکاسی با دوربین و پکیج مستر کلاس عکاسی با موبایل خانم بهاره صالح نیا بهرهمند شوید.
یکی از موفق ترین و محبوب ترین چهره های اینستاگرام و صاحب بزرگترین صفحه آموزش عکاسی با بیش از سه میلیون فالوور در اینستاگرام.