عکاسی تبلیغاتی
عکاسی تبلیغاتی در مفهوم سرمایه داری، عکاسی ابزاری برای هنرمندان، روزنامه نگاران و بازاریابان است. استفاده از رسانه در طول قرن گذشته در تمام صنایع تکامل یافته است، به ویژه با ظهور عصر دیجیتال، و کاهش موانع ورود که با ظهور دوربین های دیجیتال، تلفن های هوشمند، و پلت فرم های اشتراک گذاری رسانه های اجتماعی ایجاد شده است. . هنرمندان اکنون زمین بازی شلوغ تری دارند و نیاز بیشتری به کارهای متمایز دارند. روزنامه نگاران منابع اضافی تری برای انتشار دارند، اما احساس فوریت و ذهنیت بیشتری دارند. اما این بازاریابان هستند که شاید بزرگترین چالش ها را داشته باشند. در اینجا به منظور آشنایی بیشتر با 5 نکته مهم در عکاسی تبلیغاتی لازم است ادامه مطلب را بررسی کنید.
آشنایی با نکات مهم در عکاسی تبلیغاتی
1.در بررسی آشنایی با 5 نکته مهم در عکاسی تبلیغاتی، باید بدانید که تبلیغات عکاسی اکنون باید با رسانه های درهم و برهم رقابت کند، در بازارهای پر از تصاویر برجسته شود و به ایده آل های بصری جدید متوسل شود. علاوه بر این، در حالی که مشتریان نمایشگاه های هنری و خوانندگان اخبار هنوز تقریباً زمان یکسانی را برای جذب یک تصویر عکاسی صرف می کنند، لذا مصرف کنندگان سریعتر از همیشه در تبلیغات کلیک می کنند، اسکرول می کنند و سریعتر به جلو می برند. هنگام بررسی تبلیغات مبتنی بر عکاسی که در مجلات، روزنامه ها، بیلبوردها و مهمتر از همه در سیستم های آنلاین وجود دارد، مجموعه قوانین جدیدی برای شرکت هایی وجود دارد که به دنبال ثبت نام و جذب مخاطبان عصر دیجیتال جدید هستند.
2.رویکرد براق و جذاب برای تبلیغات چاپی هنوز وجود دارد، اما با تصاویر ارگانیک، رسانه های اجتماعی و فرهنگ پاپ الهام گرفته شده است. موضوعات رایج در تبلیغات مبتنی بر عکاسی چیست؟ و رمزهای بصری یا نشانه شناسی درگیر در این فرآیند جدید و سریع معناسازی چیست؟
- عصر پیش از دیجیتال: تاریخچه ای مختصر
در جوامع سرمایه داری مدرن، دوربین ثابت کرده است که یک ابزار کاملاً ضروری برای سازندگان کالاهای مصرفی است. تصاویر دوربین توانسته اند «واقعیت های» ابداع شده را به هیچ وجه تقلبی به نظر نرسانند و به بینندگان اجازه داده اند که ناباوری خود را متوقف کنند و در عین حال آگاه باشند که صحنه ساخته شده است.
3.عکاسی تبلیغاتی را می توان به اواخر دهه 1800 ردیابی کرد، زمانی که فرآیند چاپ توسعه یافت، جایی که می توان تصاویر را در یک جوهر رنگی از طریق نقاط مختلف با اندازه و فاصله تولید کرد. این فرآیند به ناشران مجلات و روزنامه ها اجازه می داد عکس ها را در کنار متن چاپ کنند. با این حال، به دلیل هزینه بالای عکاسی در استودیو، اغلب در تبلیغات استفاده نمی شد. تصاویر ترسیم شده روش ترجیحی باقی ماندند. این جنبش صنعتی در دهه 1920 بود که به تاکید بر تبلیغات و کشف روش های جدید برای متمایز کردن محصولات در میان بازار مصرف کننده جدید رقابتی انجامید. بازاریابان محصول شروع به درک روانشناسی کردند و عکاسی را وسیله ای برای نشان دادن پیام های بسیار مطلوب واقع گرایی و حقیقت یافتند. انجمن عکاسان توضیح داد که مردم «آنچه را که دوربین به آنها میگوید باور میکنند، زیرا میدانند که هیچ چیز به خوبی حقیقت را نمیگوید». تصاویر عکاسی به عنوان متقاعدکننده ترین ابزار فروش و در نتیجه رسانه ترجیحی در صنعت هستند.
4.تبلیغات مبتنی بر عکاسی تبلیغاتی بر رویکردی بسیار مستقیم بود که به وضوح محصول و مزایای آن را به تصویر می کشید و توضیح می داد. با این حال، زمانی که روانشناسی مصرف کننده و جهت گیری خلاق به کار گرفته شد، شکل جدیدی از تبلیغات پیشنهادی پدید آمد. این رویکرد از طریق عکاسی پیکتوریالیستی – فوکوس ملایم، نورپردازی دراماتیک، روتوش سنگین، صحنه ها و غیره، به جای جسم، بر اتمسفر متمرکز شد. کلارنس اچ وایت، عکاس، معلم و پیشگام در جنبش «عکاسی به عنوان یک هنر»، به عکاسان نوظهور درباره «تلفیقی از زیبایی و کاربرد» جدید آموزش داد. او بر نیاز به استفاده از اصول طراحی و هنرهای زیبا – نماهای نزدیک، ترکیبات هندسی، نقاط دید مورب، کنتراست تونال، و فوکوس تیز تاکید کرد.
5.تبلیغات پس از جنگ به سمت نمایش ایدهآل سوق پیدا کرد، که بیشتر آن ها به سمت زنان بود. آگهی ها اغلب زنان را تابع چهره های مرد نشان می دادند. دهه های 1960 و 70 با تصاویری که منعکسکننده جنبش های اجتماعی و تمایلات جنسی هستند مشخص شدهاند. دهه های 1980 و 90 با تنوع آشکار، و گاهی اوقات تبلیغات جنجالی و قانونگذار مشخص می شوند. تبلیغات چند نژادی با امضای بنتون به یک «کلیشه درست سیاسی» و استاندارد جدید در تبلیغات مبتنی بر عکاسی تبدیل شد.
عوامل موثر در بررسی عکاسی تبلیغاتی
عکاسی تبلیغاتی در این فضاهای نقطه ای، تصویری چشم نواز می خواهد تا متفاوت شود و به آگاهی مصرفکنندگان راه پیدا کند. عصر دیجیتال یا به طور خاص تر، عصر رسانه های اجتماعی، تغییرات عمده ای را برای عکاسی ایجاد کرده است. اول، به عکاسان یک پلت فرم اشتراک گذاری داده شد که انتشار سریعتر و بیشتر را در مقابل گالری هنری سنتی یا انجمن نمایشگاهی امکان پذیر می کرد. محتوا از طریق اینترنت می تواند به مخاطبان بیشتری برسد، اما می توان آن را برای اهداف ناخواسته اختصاص داد و کپی کرد. از نقطه نظر بازاریابی، شبکه اشتراک گذاری مزایای زیادی ارائه می دهد. در حالی که ممکن است در تبلیغات آنلاین هزینه هایی وجود داشته باشد، اما اشتراک گذاری و پتانسیل «ویروسی» می تواند آن را مقرون به صرفه تر کند.
در بررسی عکاسی تبلیغاتی دومین عامل، مانع ورود به عکاسی با ظهور دوربین های دیجیتال و تلفن های هوشمند بود که کاهش یافت. پس از موفقیت تجاری دوربین های قابل حمل در دهه های 1950 و 60 و پس از آن توسط خانواده های طبقه متوسط به عنوان ابزاری برای مستندسازی وقایع داخلی، عکاسی به عنوان یک شکل هنری توسط جامعه شناس پیر بوردیو به عنوان یک شکل هنری ایجاد شد.
تلفن های هوشمند فرهنگی ایجاد کرده اند که با تشریفات عکس برداری می شود و بنابراین استفاده بیش از حد از «عکس هایی» که در فیس بوک، توییتر و اینستاگرام ارسال می شوند، رسانهای که صرفاً به تصویر عکاسی اختصاص دارد، اشباع می شود. مفهوم تمایز عکاسی از «عکس گرفتن» همواره در دنیای هنر بسیار مهم شده است. از طرف دیگر، هرچه عکاسی استانداردتر یا سازگارتر در زندگی روزمره افراد عادی باشد، جذاب تر می شود. در بررسی عکاسی تبلیغاتی چالشی که بازاریابان با آن روبرو هستند ایجاد تصاویر عکاسی است که در دسترس باشد، اما به دلیل ارزش هنری بالاتر خود برجسته باشد.
در نهایت، به دلیل رسانه های دیجیتال جدید و قابلیت های مشاهده تکنولوژیکی، دامنه توجه کاهش یافته است. امروزه، مخاطبان می توانند با استفاده از خدماتی مانند onDemand و TiVo از تبلیغات بازرگانی صرف نظر کنند. آنها همچنین در حال مشاهده همزمان بیش از یک رسانه هستند و بین تلویزیون و تلفن هوشمند ورق می زنند. به عنوان مثال، بیش از نیمی از تماشاگران Superbowl در سال 2013 قصد داشتند از رسانه های اجتماعی در حین تماشای بازی در نظرسنجی تحقیقات بازار قبل از بازی استفاده کنند.
در بررسی عکاسی تبلیغاتی در حال حاضر محتوا بیشتر به صورت آنلاین مشاهده می شود، بنابراین دسترسی به قالب تبلیغات چاپی کاهش می یابد و اهمیت به بنرهای تبلیغاتی، پاپ آپ ها، تبلیغات شناور و غیره منتقل می شود. در این فضاهای نقطه و کلیک، به یک تصویر چشم نواز نیاز داریم تا عکس متفاوت شود و به آگاهی مصرف کنندگان راه یابد.
عکاسی تبلیغاتی در رسانه های اجتماعی
رسانه های اجتماعی کل چشم انداز تبلیغات را تغییر داده اند، اما به ویژه در مورد تبلیغات مبتنی بر عکاسی، جایی که زیبایی شناسی جدیدی ظهور کرده است. مردم زمان کمتری را صرف مشاهده فرم های رسانهای سنتی و پرتولید مثل، تلویزیون، مجلات و غیره می کنند و زمان بیشتری را روی تلفن های هوشمند و پلتفرم های رسانه های اجتماعی مانند فیس بوک و اینستاگرام می گذرانند. عکاسی تبلیغاتی تغییر کرده است تا منعکس کننده چیزهایی باشد که مصرف کنندگان به دیدن، «پسندیدن» و به اشتراک گذاری عادت دارند. محتوای تولید شده توسط کاربر، احساس و تصاویر واقعی را به نمایش می گذارد.
کمپین تبلیغاتی فیس بوک در سال 2014 تقریباً به طور کامل بر اساس اصول عکاسی رسانه های اجتماعی استوار شده است، اما خلاقیت و هنرمندی بیشتری دارد. این تبلیغات برای کاربران موجود طراحی می شوند که در فیدهای آنها نمایش داده می شوند و قصد دارند اعتبار فیس بوک را افزایش دهند و یا کاربران را به استفاده بیشتر و پرشورتر از فیس بوک تشویق کنند. بسیاری از تبلیغات نه تنها ظاهر و احساس فیلترهای اینستاگرام را به خود اختصاص داده اند، بلکه آینه محتوای تولید شده توسط کاربر هستند که در زیر این فیلترها ثبت شده است.
سخن پایانی
در بررسی5 نکته مهم در عکاسی تبلیغاتی سعی کنید آگاهی خود را در این حوزه افزایش دهید. خرید پکیج های خانم بهاره صالح نیا از قبیل، پکیج مستر کلاس عکاسی با دوربین و پکیج مستر کلاس عکاسی با موبایل گزینه خوبی است که کار خود را با آن ها شروع کنید. بهتر است ابتدا به سایت ایشان مراجعه کنید و با خرید پکیج ها اطلاعات خود را افزایش دهید.
یکی از موفق ترین و محبوب ترین چهره های اینستاگرام و صاحب بزرگترین صفحه آموزش عکاسی با بیش از سه میلیون فالوور در اینستاگرام.