راهنمای خرید هارد اکسترنال
راهنمای خرید هارد اکسترنال اگر فضای ذخیره سازی سیستم شما، کامپیوتر شما را محدود کرده است، ممکن است زمان خرید یک هارد دیسک خارجی فرا رسیده باشد. در اینجا راهنمای خرید هارد اکسترنال ذکر شده است، لذا لازم است ادامه مطلب را دنبال کنید تا بتوانید اطلاعات بیشتری در این حوزه کسب کنید.
هارد اکسترنال
بررسی راهنمای خرید هارد اکسترنال
در بررسی راهنمای خرید هارد اکسترنال باید بدانید که ظرفیت ذخیره سازی رایانه چه زمانی شروع به افزایش می کند؟ با تمام عکس ها، ویدیوها و موسیقی های دیجیتالی که این روزها جمعآوری می کنیم، یک درایو پشتیبان با ظرفیت بالا ضروری است. ما به هارد های اکسترنال مختلف (که هارد دیسک های دسکتاپ نیز گفته می شود) نگاه می کنیم و به شما نشان می دهیم که به دنبال چه چیزی باشید.
درایوهای اکسترنال تک جعبه معمولاً در اندازه های 2 ترابایت، 3 ترابایت، 4 ترابایت، 5 ترابایت و تا 8 ترابایت بسیار مفید موجود هستند. مدلهای 3 ترابایتی – 4 ترابایتی از نظر قیمت در مقایسه با ظرفیت های دیگر، برای اکثر افراد به نقطه مطلوبی رسیدند. میتوانید واحدهایی با ظرفیت بیشتر پیدا کنید، اما آنها درایوهای دوگانه هستند که در یک جعبه کنار هم قرار میگیرند (این درایو بهطور همزمان برای هر دو درایو خوانده و می نویسد انگار که یک درایو هستند). اینها کمی حجیم تر و گران تر خواهند بود.
- چقدر فضا نیاز دارید؟
در بررسی راهنمای خرید هارد اکسترنال باید بدانید که ظرفیت اغلب اولین مورد است و معمولاً هر چه بزرگتر باشد بهتر است، به خصوص اگر درایو به عنوان یک درایو پشتیبان استفاده شود. درایوی را انتخاب کنید که حداقل دو برابر فضای مورد نیاز برای پشتیبانگیری از نرمافزار سیستم و همه فایل هایتان باشد. این امر اجازه می دهد تا فضای پشتیبان شما رشد کند، زیرا پشتیبان گیری افزایشی نسخه هایی از هر فایل جدید و تغییر یافته را به مجموعه پشتیبان اصلی اضافه می کند. این رایج ترین شکل پشتیبان گیری است.
همچنین، درایو خود را به طور کامل پر نکنید وگرنه به طور موثر کار نمی کند. سعی کنید حداقل 20٪ از فضای درایو را خالی بگذارید تا به سیستم فضایی برای “حرکت” بدهید. معمولاً سیستم عامل و برنامه ها (به ویژه برنامه های گرافیکی) هنگام کار، فایل های موقت نامرئی را روی هارد دیسک اصلی شما می نویسند. این فایلهای موقت باید در جایی ذخیره شوند، حتی برای مدتی کوتاه.
خرید هارد اکسترنال
در بررسی راهنمای خرید هارد اکسترنال باید بدانید که اگر به دنبال یک درایو بزرگ (مانند 8 ترابایت) برای فضای ذخیره سازی اضافی هستید، در نظر بگیرید که آیا می توانید به جای آن به دو واحد کوچک تر بسنده کنید. این خطر از دست دادن داده ها را کاهش می دهد، زیرا فایل های شما در دو درایو پخش می شوند، به این معنی که اگر یک درایو از کار بیفتد، فقط نیمی از آن را از دست خواهید داد. البته، از هر دو درایو و همچنین درایو اصلی رایانه شخصی شما باید به طور مرتب نسخه پشتیبان تهیه شود. در واقع، از هر درایوی که استفاده می کنید باید در درایو دیگری برای نگهداری نسخه پشتیبان تهیه شود. خوشبختانه، فضای ذخیرهسازی بزرگ همیشه ارزان تر می شود.
همه چیز درباره بررسی راهنمای خرید هارد اکسترنال
در بررسی راهنمای خرید هارد اکسترنال باید بدانید که راه اندازی یک هارد دیسک اکسترنال یک فرآیند plug-and-play است و اکثر مدل ها از قبل فرمت شده هستند، بنابراین آماده استفاده مستقیم از جعبه هستند. معمولاً نیازی به نصب نرم افزار یا درایورهای خاصی نیست، اگرچه ممکن است بخواهید نرم افزاری را که همراه درایو ارائه شده است نصب کنید و درایو را به بخش های کوچک تر تقسیم کنید. اکثر درایوهای بزرگ در نظر گرفته شده برای رایانه های شخصی ویندوزی به صورت NTFS فرمت می شوند که فرمت کارآمدتری برای حجم های زیاد است. درایوهای Mac-ready به صورت HFS+ فرمت خواهند شد. رایانه های Mac (OS X) می توانند فرمت NTFS را بخوانند اما نمی نویسند، مگر اینکه درایورهای خاصی مانند NTFS Paragon Software برای Mac را نصب کنید.
می توانید با استفاده از نرم افزار Disk Utility OS X یا جایگزین EX-FAT درایوهای NTFS را به +HFS فرمت کنید. همچنین می توانید درایوها را به FAT 32 فرمت کنید، اما این کار توصیه نمی شود، زیرا اگرچه سازگاری گستردهای دارد، اما محدودیت هایی در حجم و اندازه فایل دارد که مانع از آن می شود که بیشترین استفاده را از هارد دیسک با ظرفیت بالا ببرید. برخی از درایوهایی که آزمایش کردیم، انتخابی بین استفاده از NTFS و FAT 32 هنگام تنظیم درایو ارائه کردند.
راهنمای خرید هارد
- اتصالات
در بررسی راهنمای خرید هارد اکسترنال باید بدانید که نوع استاندارد اتصال USB 3.0 است که با USB 2.0 سازگار است. با این حال، از آنجایی که سازندگان رایانه شخصی و لپ تاپ شروع به استفاده از آن در مدل های جدید می کنند، USB-C رایج تر می شود. برای ذخیره سازی خارجی، سریع ترین و مقاوم ترین نوع درایو ازThunderbolt 3 استفاده می کند، که شکل و اندازه پلاگین مشابه USB-C را دارد، اما با سرعت 40 گیگابیت بر ثانیه تا هشت برابر سریع تر از مشخصات اولیه USB-C است
اگر رایانه شخصی یا لپ تاپ قدیمی تری دارید، ممکن است درایو با رابطهای eSATA، FireWire، Thunderbolt یا Thunderbolt 2 بخواهید، اما پیدا کردن آنها سخت می شود. مزیت Thunderbolt و FireWire این است که امکان اتصال زنجیرهای را فراهم می کنند – اتصال سایر درایوها از سر به انتها در حین استفاده از اینترنت امکان پذیر است.
نکات قابل توجه در بررسی راهنمای خرید هارد اکسترنال
در بررسی راهنمای خرید هارد اکسترنال باید بدانید که اگر یک درایو خارجی خریداری میکنید – مانند یکی از هارد دیسک های قابل حمل یا رومیزی، درایوهای حالت جامد قابل حمل، یا درایوهای فلش USB 3.0 ممکن است لازم باشد آن را دوباره فرمت کنید تا با سیستم عامل انتخابی خود کار کند، زیرا سیستم عامل های مختلف از سیستم های فایل مختلف برای پردازش داده ها استفاده می کنند.
اگرچه این درست است که هر درایو پس از فرمت صحیح با ویندوز و macOS سازگار است، اما اکثر درایوها از پیش فرمت شده برای ویندوز خارج از جعبه هستند. اما اگر یک درایو دست دوم می خرید یا اگر قصد دارید بین سیستم عامل ها جابهجا شوید، ممکن است همچنان برای استفاده در ویندوز نیاز به فرمت مجدد آن داشته باشید. اگر از مک استفاده می کنید، احتمال اینکه مجبور شوید درایو را دوباره فرمت کنید بیشتر است. اما نترسید: فرآیند ساده است.
- انتخاب فرمت مناسب برای درایو خود
در بررسی راهنمای خرید هارد اکسترنال باید بدانید که کامپیوترهای غیر لینوکس می توانند از پنج سیستم فایل اصلی استفاده کنند: NTFS، HFS+، APFS، exFAT و FAT32. بنابراین، این پنج سیستم فایل چگونه با هم تفاوت دارند و کدام یک برای شما مناسب است؟
اگر قصد دارید از درایو خود برای پشتیبانگیری از تاریخچه فایل در رایانه ویندوزی استفاده کنید و فقط از ویندوز استفاده میکنید، از NTFS (سیستم فایل فناوری جدید) استفاده کنید. NTFS بومی ویندوز است و بیشتر هارد دیسک ها برای این فایل سیستم از پیش فرمت شده اند. با این حال، رایانه های macOS و Linux فقط می توانند فایل های ذخیرهشده در چنین درایوی را بخوانند. آنها نمی توانند در یک درایو با فرمت NTFS بنویسند.
نکات قابل توجه در بررسی راهنمای خرید هارد
در بررسی راهنمای خرید هارد اکسترنال باید بدانید که اگر قصد دارید از یک هارد اکسترنال (HDD) استفاده کنید که هزینه کمتری نسبت به یک درایو حالت جامد خارجی (SSD) برای ظرفیت ذخیره سازی بیشتر دارد، اما جنبه منفی آن زمان انتقال کمتر و طراحی به مراتب کمتر است، باید از HFS+ استفاده کنید. اگر از SSD استفاده می کنید، فرمت جدیدتری به نام APFS (سیستم فایل اپل) وجود دارد که برای درایوهای داخلی و SSD های خارجی برای مک های جدیدتر در نظر گرفته شده است.
اگر نیاز به انتقال فایل ها بین رایانه های مک و ویندوز دارید، exFAT (جدول تخصیص فایل گسترده) بهترین گزینه است، اگرچه با File History یا Time Machine کار نمی کند. exFAT هم روی macOS و هم روی ویندوز کار می کند و محدودیت حجم فایل 4 گیگابایتی را که FAT32 دارد ندارد، بنابراین می توانید از فیلم ها و سایر فایل های بزرگ نسخه پشتیبان تهیه کنید.
FAT32 (جدول تخصیص فایل 32) یک سیستم فایل قدیمی است که هم دستگاه های ویندوز و هم مک ها هنوز از آن پشتیبانی می کنند. FAT32 در سال 1997 در ویندوز 95 معرفی شد، اما همچنان مفید است زیرا تقریباً هر سیستمی می تواند با آن کار کند. متأسفانه FAT32 برای ذخیره فیلم و سایر فایل های حجیم مناسب نیست، زیرا محدودیت حجمی معادل 4 گیگابایت در هر فایل دارد، بنابراین فایل های شما باید کوچک باشند.
سخن پایانی
به منظور آشنایی بیشتر با راهکارهای موثر در این حوزه بهتر است از کارشناسان و متخصصان مربوطه کمک بخواهید که در اینجا خانم بهاره صالح نیا با ارائه پکیج مستر کلاس عکاسی با دوربین و پکیج مستر کلاس عکاسی با موبایل به شما مطالب مفیدی را آموزش می دهند. کافیست به سایت ایشان مراجعه کرده و با خرید پکیج های موثر و عالی ایشان در این حوزه آموزش ببینید و کسب درآمد کنید.
یکی از موفق ترین و محبوب ترین چهره های اینستاگرام و صاحب بزرگترین صفحه آموزش عکاسی با بیش از سه میلیون فالوور در اینستاگرام.