براکتینگ نوردهی اتوماتیک چیست؟
براکتینگ نوردهی اتوماتیک چیست؟ در عکاسی، براکتینگ نوردهی اتوماتیک راهی است برای جلوگیری از شرط بندی برای اطمینان از دریافت نوردهی صحیح، که مخصوصاً زمانی که کنترل شرایط نور دشوار است، مفید است. همچنین بسیار ساده تر از آن چیزی است که به نظر می رسد. وقتی نوردهی را براکت می گذارید به این معنی است که یک سری فریم از یک صحنه را در تنظیمات نوردهی مختلف می گیرید:
کم نوردهی شده است
به درستی در معرض دید قرار گرفته است
بیش از حد در معرض قرار گرفته است. در اینجا به منظور آشنایی بیشتر لازم است ادامه مطلب را بررسی کنید.
براکتینگ نوردهی
براکت نوردهی برای نورهای پیچیده و سوژه ها
در بررسی براکتینگ نوردهی اتوماتیک باید بدانید که قبل از عکاسی دیجیتال و توانایی بررسی ال سی دی یا هیستوگرام دوربین برای خواندن دقیق نوردهی، براکت نوردهی به طور گسترده در شرایط نوری دشوار استفاده می شده است. اگرچه می توانید نوردهی ها را به صورت دستی براکت کنید، اما مجبور نیستید. براکتینگ نوردهی تنها نوع براکتینگ نیست. برای اطلاع از روش های دیگر استفاده از براکتینگ، خواندن را تا انتها ادامه دهید.
- چرا از براکت نوردهی خودکار استفاده کنیم؟
قرار گرفتن در معرض براکت به صورت دستی زمان می برد، اما اگر از براکتینگ نوردهی خودکار (AEB) استفاده می کنید، با هر بار فشار دادن شاتر فوراً اتفاق می افتد. بنابراین هنگام تغییر تنظیمات دوربین، عکس را از دست نخواهید داد.
- نوردهی براکت برای HDR
برخی از عکاسان نوردهی را به منظور ایجاد یک تصویر HDR براکت میکنند. چه به صورت دستی و چه خودکار، برای صحنه هایی با محدوده دینامیکی بالاتر، جایی که می خواهید جزئیات را هم در سایه ها و هم در نقاط برجسته ثبت کنید. براکتینگ نوردهی اتوماتیک در اینجا برای عکاسی HDR (محدوده دینامیکی بالا) استفاده می شود و در این مثال هر سه نوردهی با استفاده از فتوشاپ یا نرم افزارهای مشابه در یک تصویر در رایانه ترکیب می شوند. آیا می توانید از براکت نوردهی در حالت دستی استفاده کنید؟
براکتینگ نوردهی اتوماتیک
دو روش برای استفاده از براکت نوردهی در حالت دستی وجود دارد:
می توانید با تغییر هر یک از سه تنظیمات نوردهی، سرعت شاتر، دیافراگم یا ISO، در فریم های متوالی، نوردهی را به صورت دستی تغییر دهید. یا می توانید آن را به طور خودکار در هر حالت عکسبرداری انجام دهید. در حالت دستی سرعت شاتر به طور خودکار با هر فریم تغییر می کند. استفاده از براکت نوردهی خودکار سریعتر از انجام دستی آن است، اما فقط در صورتی که از قبل تنظیم شده باشد. اگر ابتدا باید آن را تنظیم کنید و رویدادهایی در مقابل شما در حال رخ دادن هستند، ممکن است عکس را از دست بدهید.
چگونه از براکت نوردهی خودکار استفاده می کنید؟
براکتینگ نوردهی اتوماتیک از یک سازنده دوربین به دیگری و حتی از یک مدل به مدل دیگر از همان سازنده متفاوت است. استفاده از برخی دوربین ها نسبت به سایرین آسان تر است. خبر خوب این است که براکت کردن نوردهی خودکار کل فرآیند را بسیار آسان می کند، بنابراین ارزش این را دارد که بدانید سیستم دوربین شما چگونه کار می کند. برای ما بهترین راه برای فهمیدن چیزی فقط بازی کردن با آن است. اگر ترجیح می دهید دستورالعمل ها را دنبال کنید، دفترچه راهنمای دوربین به شما کمک می کند.
- نحوه تنظیم براکت نوردهی خودکار
دو بخش برای تنظیم براکت نوردهی خودکار وجود دارد. شما باید در مورد موارد زیر تصمیم بگیرید:
تفاوت نوردهی هر فریم
تعداد قاب
در Nikon D810، برای تنظیم براکت نوردهی خودکار:
دکمه BKT را فشار دهید،
سپس تعداد عکس هایی را که می خواهیم بگیریم (یعنی تعداد عکس هایی که باید در پرانتز قرار گیرند) را با چرخاندن کلید فرمان اصلی (آنچه در پشت است) انتخاب کنید.
کلید فرمان فرعی (در جلو) را بچرخانید تا تفاوت مقدار نوردهی هر فریم را انتخاب کنید (یعنی برای تغییر یک توقف کامل یا یک سوم توقف و غیره).
توجه: اگر در حال عکاسی به صورت تک سروو هستید، فقط با یک بار فشار دادن دکمه شاتر نیست. اگر 9 فریم براکت را انتخاب کنید، باید دکمه شاتر را 9 بار فشار دهید تا دوربین شما در محدوده کامل براکتینگ نوردهی اتوماتیک که انتخاب کردهاید بچرخد.