اموزش عکاسی با موبایل
اموزش عکاسی با موبایل را جدی بگیرید و اگر می خواهید با دوربین موبایل خود عکس های چشمگیری بگیرید، این مطلب در مورد اموزش عکاسی با موبایل برای شما مناسب است!
به کارگاه عکاسی موبایل ما بیایید تا سرگرمی عکاسی خود را کاربردی تر و اقتصادی تر کنید، تکنیک های عکاسی را یاد بگیرید و با این کار اوقات خوشی را سپری کنید! از دوربین گوشیهای هوشمندی که چند میلیون خریدهاید، حداکثر کارایی را دریافت کنید!
12 نکته اموزش عکاسی با موبایل که در جای دیگر پیدا نخواهید کرد!
هر کسی می تواند با تلفن هوشمند خود عکس بگیرد، اما برای گرفتن یک عکس واقعا خوب باید به چند نکته اساسی توجه کنید. تا زمانی که به فوکوس، نوردهی، ترکیب بندی و ویرایش ها توجه شود، گرفتن عکس با تلفن همراه بسیار آسان است. در ادامه، 12 نکته را که عکاسان موبایل باید بدانند، یاد خواهید گرفت.
- لنز را تمیز نگه دارید
موبایل شما زمان زیادی را در جیب، کیف یا دست تان می ماند. در نتیجه کثیف شدن لنز دوربین آن کاملا طبیعی است. کثیفی یا اثر انگشت روی لنز شما تاثیر زیادی روی کیفیت عکس خواهد داشت. این آلودگی های ناخواسته، که از ورود نور به سنسور دوربین جلوگیری میکند، میتواند جلوه تاری ایجاد کند یا عکس را لکهدار کند. یک لنز شفاف به شما این امکان را می دهد که عکس های واضح و تمیزی بگیرید. می توانید با تمیز کردن گوشی خود هر بار که آن را برای عکس گرفتن از جیب خود بیرون می آورید، از شر تمام دردسرهای معمول خلاص شوید. این تمیز کردن را باید با پارچه های نرم انجام دهید و از استفاده از پارچه های سفت خودداری کنید تا شیشه لنز خراشیده نشود. شیشه لنز خراشیده نتایج بدتری را به همراه خواهد داشت.
- فوکوس را درست انجام دهید
مهمترین کاری که بایستی درست قبل از عکاسی با موبایل انجام دهید، فوکوس کردن است. این اولین شرط لازم برای قسمتی از عکس است که می خواهید واضح و شفاف باشد. تنها کاری که برای فوکوس با تلفن همراه خود باید انجام دهید این است که نقطه ای را که می خواهید روی آن تمرکز کنید لمس کنید. به محض اینکه آن را لمس می کنید، یک مربع کوچک زرد ظاهر می شود و روی نقطه مورد نظر شما تمرکز می کند. اگر سوژه شما در حال حرکت است، فراموش نکنید که درست قبل از عکاسی فوکوس کنید. اگر عکس واضحی گرفته اید، می توانید پس زمینه را با برخی از برنامه ها محو کنید.
اموزش عکاسی با موبایل
اگر نمیخواهید قابلیت فوکوس خودکار همیشه فعال شود، اگر میخواهید خودتان آن را کنترل کنید، باید فوکوس را قفل کنید. می توانید این کار را با فشار دادن و نگه داشتن انگشت خود روی صفحه به مدت دو ثانیه به جای لمس ناحیه ای که می خواهید فوکوس کنید، انجام دهید. کادری با متن AE/AF Lock و یک خط زرد ظاهر می شود. تا زمانی که روی صفحه ضربه بزنید و آن را به حالت خودکار تغییر دهید، فوکوس قفل می ماند.
- تنظیم دستی روشنایی
هنگامی که صفحه نمایش را برای فوکوس لمس می کنید، نوردهی و همچنین فوکوس را تنظیم می کنید. به بیان ساده، نوردهی تعیین می کند که یک عکس چقدر تاریک یا روشن باشد. تنظیم نوردهی با توجه به ناحیه فوکوس همیشه برای دوربین تصمیم درستی نیست. به عنوان مثال، اگر سوژه به طور کلی در یک منطقه بسیار روشن قرار دارد، دریافت اطلاعات نوردهی از آن منطقه اشتباه خواهد بود (و بالعکس).
- از زوم استفاده نکنید
تلفن های همراه دارای تنظیمات زوم هستند که با دو انگشت قابل کنترل است. به این ترتیب، می توانید به سوژه نزدیک شوید یا از سوژه دور شوید. متأسفانه، این زوم دیجیتال است، نه اپتیکال، که شما انجام می دهید. در زوم دیجیتال، آنچه در واقع اتفاق می افتد، برش عکس است. در این صورت کیفیت عکس تا حد زیادی از بین می رود. اگر از سوژه ای که می خواهید عکاسی کنید فاصله دارید، کاری که باید به جای زوم انجام دهید این است که به سوژه نزدیک تر شوید. به این ترتیب می توانید عکس های بسیار با کیفیت تری دریافت کنید. یا میتوانید عکسی را که بعد از آن گرفتهاید برش دهید. میتوانید دقیقاً تصمیم بگیرید که چه مقدار از عکس را میخواهید در فرآیند برش باقی بماند و بعداً انجام دهید.
- موبایل خود را ثابت نگه دارید
ثابت نگه داشتن دوربین در نور کم یا در شب برای عکاسی با موبایل حیاتی است. وقتی سعی می کنید در چنین محیط هایی عکس بگیرید، گوشی شما به نوردهی کندتری نیاز دارد. زیرا در محیط های کم نور، نور کافی به سنسور می رسد. بنابراین، هر حرکت دوربین در عکس منعکس خواهد شد. برای جلوگیری از تار شدن عکسها، باید گوشی خود را با دو دست بگیرید، آن را در مکانی ثابت قرار دهید یا از سه پایه استفاده کنید. همچنین هنگام استفاده از سه پایه فراموش نکنید تایمر را روشن کنید. اگر تا پایان تصویربرداری به گوشی دست نزنید، می توانید عکس واضحی بگیرید.
- از قانون یک سوم استفاده کنید
فوکوس و نوردهی صحیح در عکاسی با موبایل بسیار مهم است. با این حال، اگر یک ترکیب بندی خوب ایجاد نکنید، نمی توانید عکسی ثبت کنید که شما را راضی کند. قانون یک سوم مفیدترین تکنیک ترکیب بندی است. برای ایجاد عکسهای متعادلتر، یک قانون باید یاد بگیرید. به طور کلی کادر را با دو خط خیالی افقی و عمودی تقسیم کنید. سپس موضوع را در محل تقاطع این خطوط قرار دهید. اگر سوژه شما عمودی است، سعی کنید آن را روی خطوط عمودی و اگر افقی روی خطوط افقی قرار دهید. در اکثر دستگاههای تلفن همراه، میتوانید شبکهای را از طریق تنظیمات روی صفحه قرار دهید تا بتوانید ترکیب را تنظیم کنید. برای کاربران مبتدی، باز گذاشتن شبکه تصمیم خوبی خواهد بود. با این حال، این قانون همیشه نباید اعمال شود.
- از خطوط استفاده کنید
لبه ها برای ترکیب بسیار مفید هستند. لبه های کشیده شده در امتداد خط به افراد اجازه می دهد عمیق تر نگاه کنند. با استفاده از خطوط افقی، عمودی و مورب می توانید توجه را به سوژه جلب کنید. هنگام عکس گرفتن با تلفن همراه باید مراقب باشید که هیچ خطی در عکس وجود نداشته باشد که بیننده را به جهات دیگر بکشاند.
- عکاسی از دیدگاه های مختلف را امتحان کنید
همیشه باید به دنبال دیدگاه های مختلف باشید. اکثر مبتدیان می ایستند و عکس می گیرند. یکی از بهترین ویژگی های گوشی های آیفون سبک و کوچک بودنشان است. بنابراین، به راحتی می تواند وارد مکان هایی شود که دوربین های دیگر نمی توانند.
- به پس زمینه توجه کنید
اگر در یک پسزمینه نامرتب کار میکنید، ممکن است حواستان را پرت کند. اگر رنگ های زیادی در عکس وجود دارد و باعث حواس پرتی می شود، بهترین راه حل عکاسی سیاه و سفید است. با حذف رنگ های دیگر می توان از حواس پرتی احتمالی جلوگیری کرد. در حالی که اشیاء در پسزمینه رنگهای مختلفی دارند و بیش از حد حواسپرتی را پرت میکنند، میتوانید با سیاه و سفید کردن عکس، توجه را به سوژه جلب کنید.
راه دیگر برای خلاص شدن از پس زمینه شلوغ این است که روی زمین دراز بکشید و از آسمان به عنوان پس زمینه استفاده کنید. در این عکس هم از آسمان به عنوان پس زمینه استفاده شده و هم از خطوط و هم از قانون یک سوم استفاده شده است.
- چند فریم دیگر بگیرید
اگر لحظه خوبی را شکار کرده اید و توجه شما را جلب می کند، به ثبت یک عکس بسنده نکنید. شما باید چند عکس از زوایای مختلف و فواصل مختلف بگیرید. وقتی عکس می گیرید ببینید چه چیزی کم است و عکس های بهتر و بهتری بگیرید.
- از حالت پانوراما استفاده کنید
زمانی که زاویه دید دوربین استاندارد برای فریمی که می خواهید ضبط کنید کافی نیست، باید از پانوراما استفاده کنید. ممکن است بخواهید از یک منظره عظیم، یک سازه، یا هر چیز دیگری که کمتر از یک قاب است عکس بگیرید. در این مورد، حالت پانوراما می تواند مفید باشد. با کشیدن صفحه به سمت چپ، می توانید با روشن شدن حالت Pano، عکس خود را به صورت پانوراما بگیرید. اکنون می توانید شاتر را فشار داده و دوربین را به آرامی بچرخانید. هنگامی که به انتهای تصویری که میخواهید ذخیره کنید رسیدید، میتوانید با فشار دادن مجدد شاتر به تصویربرداری پایان دهید. حالت کلیپ بورد از حسگر حرکتی تعبیه شده در آیفون استفاده می کند. هنگام عکس گرفتن مراقب باشید که فلش زرد را بالای خط زرد نگه دارید. پانورامای آهسته تر همیشه نتایج با کیفیت بهتری ایجاد می کند.
- بیش از حد با عکس های خود بازی نکنید
در نهایت، زیاد با عکس های خود بازی نکنید یا از افکت های خیلی قوی استفاده نکنید. این باعث می شود از خود عکس دور شوید. کاربران مبتدی اغلب فکر می کنند که اپلیکیشن ها عکس های بد را به عکس های خوب تبدیل می کنند. البته چنین نیست. قبل از استفاده از هر اپلیکیشنی، باید به دنبال گرفتن عکسی واضح با ترکیب بندی مناسب باشید.
برنامه ها می توانند یک عکس خوب را بهبود بخشند، اما یک عکس بد را خوب نمی کنند. یکی از بزرگترین اشتباهات استفاده از افکت های HDR بسیار زیاد است. HDR زمانی که به اندازه کافی برای نشان دادن جزئیات گم شده در عکس های تاریک استفاده می شود، می تواند گزینه خوبی باشد. اما در صورت استفاده بیش از حد، عکس خراب می شود. در نتیجه، ویرایش کافی را روی عکس های خود اعمال کنید.
نتیجه گیری
به عنوان سخن پایانی باید بگوییم اموزش عکاسی با موبایل را اگر می خواهید به یک عکاس ماهر، تنها با گوشی هوشمندی که در دست دارید تبدیل شوید، حتما به سایت خانم بهاره صالح نیا مراجعه کنید و با خرید پکیج مستر کلاس عکاسی با موبایل، دوره کسب درامد دلاری و تومانی از عکاسی، راز سه میلیونی شدن من و پکیج مستر کلاس عکاسی با دوربین، بهترین ایده ها را فرا بگیرید. شایان ذکر است با دریافت مشاوره vip اختصاصی، می توانید گام بزرگی در زمینه یادگیری عکاسی بردارید.
یکی از موفق ترین و محبوب ترین چهره های اینستاگرام و صاحب بزرگترین صفحه آموزش عکاسی با بیش از سه میلیون فالوور در اینستاگرام.