اموزش عکاسی با دوربین
اموزش عکاسی با دوربین ترفندها و روش هایی برای گرفتن عکس های زیبا وجود دارد. دقت در انتخاب پس زمینه، انتخاب صحیح دوربین عکاسی و فراموش نکردن محاسبه نسبت طلایی در وهله اول این قوانین و روش ها قرار دارد. البته اصالت و دیدگاه عکاس نیز برای گرفتن عکس های خوب لازم است، اما مانند هر حرفه ای باید به ترفندها و تکنیک های عکاسی نیز توجه کرد. به خواندن مقاله ما ادامه دهید تا مواردی که باید در هنگام عکاسی با دوربین در نظر بگیرید، به شما بگوییم.
نکات جذاب آموزش عکاسی با دوربین
- استفاده از یک پس زمینه ساده
اموزش عکاسی با دوربین یکی از مهم ترین ترفندهای گرفتن عکس های خوب، ارزیابی هر شیء در کادر است. مهم ترین مرحله، سادگی پس زمینه است. کوچکترین جزئیاتی که یکپارچگی سوژه را به هم بزند باعث خراب شدن کل کادر می شود. عوامل محیطی به ویژه در عکسبرداری در فضای باز باید در نظر گرفته شود و مناطقی با پس زمینه ساده ترجیح داده شوند. برای اعمال بهتر این قانون می توان آموزش عکاسی گرفت. مربیان شما به شما نحوه ایجاد یک پس زمینه را به صورت عملی نشان خواهند داد.
- استفاده صحیح از فلش
استفاده صحیح از فلاش یکی از راه های گرفتن عکس های زیبا در عکاسی با دوربین است. انواع فلاش و مناطق استفاده از آن یک گام بسیار مهم برای یک عکاس است. برای کدام فریم باید از چه نوع فلاشی استفاده کرد، انتخاب اشتباه چه عواقبی دارد، هدف از استفاده از فلاش چیست؟ بهتر است از منابع نور طبیعی برای عکاسی در فضای باز استفاده کنید. با این حال، اگر خورشید در زاویه قائم است، باید از فلاش استفاده کرد و از سایههای ناخواسته در عکسها اجتناب کرد.
- تنظیم چراغ ها
از آنجایی که نور به عنوان عنصر اساسی عکاسی در نظر گرفته می شود، به همین دلیل، یادگیری تنظیمات بهتر نور از جمله ترفندهای گرفتن عکس های خوب است. 3 نوع اصلی نور در عکاسی استفاده می شود. فلاش، منابع طبیعی و وسایل روشنایی… انتخاب و اعمال نور مناسب ضروری است. در غیر این صورت، ممکن است بخشی از پرتره تاریک شود و انفجارهای نوری رخ دهد. یک عکاس خوب باید منابع نور را کنترل کند و از آنها به بهترین شکل استفاده کند.
- برقراری تماس چشمی
این مهم است که فرد یا سوژه عکس راحت باشد، به خصوص در هنگام انجام عکس های پرتره، بنابراین باید تماس چشمی با فرد برقرار شود. این هم به برقراری پیوند بین شما کمک می کند و هم به فرد اجازه می دهد به روشی طبیعی بایستد. همچنین لازم نیست فرد همیشه به دوربین نگاه کند. عکاس باید مراقب این موضوع باشد و کادر مناسب را با توانایی تصمیم گیری سریع ثبت کند. در میان ظرافت های عکاسی، برقراری ارتباط چشمی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
آموزش عکاسی با دوربین
- قانون نسبت طلایی را فراموش نکنید
در میان ترفندهای گرفتن عکس های زیبا با دوربین عکاسی، مهم ترین آن نسبت طلایی است. در ساده ترین تعریف، روش قرار دادن سوژه در کادر است. سوژه ای که برای عکاسی برنامه ریزی شده است نباید به طور متناسب در مرکز کادر قرار گیرد، بلکه باید به سمت راست یا چپ مرکز زوم شود. به لطف این قانون، عکس هم زیبا به نظر می رسد و هم خود را به خوبی بیان می کند. در میان تکنیک های زیبای عکاسی ، نسبت طلایی بیشترین کاربرد را دارد.
- انتخاب لنز مناسب
انتخاب لنز مناسب یک قاب عکس خوب برای شما فراهم می کند. به عبارت دیگر انتخاب لنز مناسب از جمله ترفندهای گرفتن عکس های خوب است. هنگام انتخاب لنز، باید هدف و موضوع عکسی را که می گیرید مشخص کنید. به عنوان مثال، برای گرفتن عکس از حیوانات وحشی، باید در یک فاصله مشخص باشید، در حالی که لنزهای تله ترجیح داده می شوند، لنزهای 50 و 85 میلی متری برای عروسی ایده آل هستند. به همین دلیل انتخاب لنز مناسب از جمله نکاتی است که باید در هنگام عکس گرفتن به آن توجه کرد.
نکاتی که در هنگام عکس گرفتن باید در نظر گرفت و ترفندهای گرفتن عکس های زیبا را می توان به این صورت خلاصه کرد. با یادگیری نحوه گرفتن عکس های زیبا و کسب تجربه در این زمینه، سبک خود را کشف کرده و روش های جدیدی خلق خواهید کرد.
اموزش عکاسی با دوربین و دوره مقدماتی عکاسی با دوربین، تمام جزئیات، از انتخاب دوربین گرفته تا انواع لنز را به شرکت کنندگان آموزش می دهد. دوره هایی که با دانش تئوری شروع می شود بعد از هفته سوم به آموزش عملی تبدیل می شود و افراد با محیط حرفه ای آشنا می شوند. تکنیک های عکاسی و نکاتی که در هنگام عکاسی باید در نظر گرفته شود به هنرجویان القا می شود.
آشنایی با سه عنصر اصلی عکاسی (دیافراگم، شاتر، ایزو)
اموزش عکاسی با دوربین و پیشرفتهای فناوری باعث شده است که دوربینها و تجهیزات هم مقرون به صرفه و هم کاربردی باشند تا جایی که یک فرد معمولی میتواند تصاویر حرفهای ایجاد کند که تا 20 سال پیش برای عکاسان آماتور غیرممکن بود.
نوردهی عنصر اساسی هر عکسی است که ثبت می شود. نوردهی را مانند چشم خود در نظر بگیرید، اگر در یک اتاق تاریک بدون نور هستید، واضح است که نمی توانید چیزی را ببینید. هنگامی که ما به چیزی نگاه می کنیم، در واقع آن را مستقیما نمی بینیم، به نوری نگاه می کنیم که منعکس می شود و از اشیاء روبرویمان می پرد.
دیافراگم
دیافراگم تنظیمی است که اندازه روزنه نوری را که به لنز می رسد را کنترل می کند. معمولاً این کار با کنترل تیغههای دیافراگم انجام میشود که میتوان آنها را تغییر داد تا دیافراگم کوچکتر شود، که در آن نور کمتری عبور میکند، یا آشکارا بزرگتر از جایی که نور بیشتری از آن عبور میکند.
دیافراگم با f-stop اندازه گیری می شود، برای مثال f/2.0، f/2.8. f/4.0 و غیره. هرچه عدد f-stop کوچکتر باشد، دهانه لنز بزرگتر است و بنابراین نور بیشتری می تواند به لنز وارد شود. به همین دلیل است که لنزهای واضح تر با f-stop کمتر معمولاً گرانتر از لنزهای مشابه هستند. نمی تواند با دیافراگم یکسان مطابقت داشته باشد، زیرا لنزهای گران تر می توانند با شرایط کم نور بهتر کنار بیایند. به همین دلیل، وقتی کسی در مورد حداکثر دیافراگم صحبت می کند، این معمولاً به معنای پایین ترین f-stop موجود است.
نکته مهمی که باید به خاطر داشته باشید این است که به ازای هر توقف، دیافراگم پایین میآید، یعنی دو برابر مقدار نوری که وارد سنسور میشود. تصویر زیر اندازه متفاوت دهانه هایی را که یک دیافراگم ایجاد می کند نشان می دهد. البته این به شرطی است که شما و دوربین/لنز از توقفهای دیافراگم اصلی مطابق شکل زیر پیروی کند، زیرا بسیاری از دوربینهای مدرن اکنون برای دیافراگم دقیقتر، نیمه استاپ، f/4.5، f/7.1 و غیره دارند.
دیافراگم نیز یکی از مهم ترین جنبه های فوکوس است. عمق میدان زیاد که زمانی که عکاسان میخواهند تا حد ممکن عکس در فوکوس باشد، ضروری است، مانند عکاسی منظره، به حداقل دیافراگم (تعداد زیاد) نیاز دارد. این اجازه می دهد تا اشیاء در پیش زمینه و پس زمینه در فوکوس باشند. بدیهی است که عکس آن صادق است، زیرا برای دستیابی به عمق میدان کم، جایی که یک نقطه خاص در فوکوس است در حالی که سایر قسمتهای تصویر تار هستند، باید از f-stop کم استفاده شود (تعداد کم). این بوکه زیبایی را ایجاد می کند که دوست داریم، که جلوه های دراماتیکی را به تصاویری که می خواهید یک شی یا سوژه را برجسته کنید، اضافه می کند، مانند عکاسی ماکرو و عکس های پرتره. اینکه امروزه میتوانید این افکت را با استفاده از فتوشاپ یا یک نرمافزار مشابه ارسال کنید، جای تاسف دارد.
سرعت شاتر
سرعت شاتر به سادگی بیان می شود، مدت زمانی که دوربین به نور اجازه می دهد وارد شود، در معرض دید بماند و ضبط شود. این را می توان به راحتی تغییر داد و در کسری اندازه گیری می شود، یعنی 1/60، 1/125. این عدد مربوط به زمان باز ماندن شاتر است، برای مثال سرعت شاتر 1/60 به این معنی است که شاتر برای 1 شصتم ثانیه باز می ماند.
اکثر دوربینها دامنه وسیعتری از سرعتهای شاتر متفاوت برای کاربر دارند، از سرعتهای Sonic the Hedgehog مانند سرعت 1/4000 که برای ثبت حرکات متحرک مانند حیاتوحش یا رویدادهای ورزشی یخزده عالی است تا نوردهی طولانی گاهی اوقات بیش از یک دقیقه، مناسب برای عکاسی منظره یا عکاسی در نور کم با سه پایه.
تاری حرکت را میتوان با حرکت دادن دوربین برای دنبال کردن سوژه نیز به دست آورد، و ایده این است که دوربین فوکوس را نسبتاً در فوکوس نگه میدارد زیرا شما آن را دنبال میکنید، اما پسزمینهای که نسبت به دوربین شما حرکت میکند به طور طبیعی محو میشود. اگر می خواهید حس حرکت را منتقل کنید، این یک تکنیک رایج است.
ISO
ISO نسبت به دو مورد بالا در مورد اینکه چیست و چه نقشی دارد کمی آشکارتر است، اما به همان اندازه در تعیین نوردهی صحیح اهمیت دارد. ایزو معمولاً از 100، 200، 400 و غیره اندازهگیری میشود و تا حد ممکن یک عدد پایین ترجیح داده میشود.
این به این دلیل است که هر چه ISO بالاتر استفاده شود، معمولاً “نویز” بیشتری روی یک تصویر دریافت می کنید، جایی که تصویر به اندازه ایزوهای پایین تر واضح نیست. «پس چرا همه عکسها را با ایزوی پایین نمیگیریم؟» می شنوم که می گویی به بیان ساده، گاهی اوقات امکان پذیر نیست، به خصوص در شرایط سخت مانند نور کم. افزایش ISO به شما امکان می دهد تصاویری دریافت کنید که معمولاً نمی توانید دریافت کنید، اما با هزینه، نویز، اگر می خواهید فقط صحنه را ثبت کنید و فوکوس واضح را پین کنید یک فکر ثانویه است، افزایش ISO یک گزینه است. هنگامی که از ISO بالاتر استفاده می کنید، حساسیت سنسور تصویر را افزایش می دهید، بنابراین اکنون سنسور نه تنها نور ورودی بیشتری را جذب می کند، بلکه نویز بیشتری از اطراف را نیز می گیرد که وضوح تصویر شما را کاهش می دهد.
اینکه آیا تصویر شما در ISO بالا قابل استفاده است یا نه به تجهیزات شما بستگی دارد، بدیهی است که دوربین های مدرن تر مانند Canon 5D Mark 3 حتی در ISO های بالا مانند ISO 12800 نتایج بسیار خوبی ایجاد می کنند. آن را با نظر قبلی من مقایسه کنید و از سونی N-1 عکاسی کنید، جایی که عکس های گرفته شده حتی در ISO 800 سر و صداتر از یک جمعیت کره ای در حال تماشای کنسرت Gangnam Style بود.
جمع بندی
اموزش عکاسی با دوربین هنر فوق العاده دلچسب و مهیجی است. اما تکنیک ها و ترفندهای مخصوص به خود را دارد که با یادگیری این فنون، می توانید به عکاس خبره ای تبدیل شوید.
لذا توصیه می کنیم برای یادگیری این تکنیک ها و کسب نتایج بهتر در زمینه عکاسی با دوربین، اطلاعات خود را بالا ببرید. پکیج های خانم بهاره صالح نیا از قبیل، پکیج آموزش عکاسی با دوربین، دوره کسب درامد دلاری و تومانی از عکاسی، راز سه میلیونی شدن من و آموزش عکاسی با موبایل، فرصت مناسبی برای یادگیری عکاسی به صورت حرفه ای هستند. لذا حتما به سایت ایشان مراجعه نموده و با خرید پکیج ها و دریافت مشاوره vip اختصاصی، اطلاعات و مهارت های جدید و کاربردی کسب کنید.
یکی از موفق ترین و محبوب ترین چهره های اینستاگرام و صاحب بزرگترین صفحه آموزش عکاسی با بیش از سه میلیون فالوور در اینستاگرام.